Cape Treasures kruidenmelanges en olijfolie

 

Cape Treasures is het eigen merk van Turqle Trading. Turqle Trading is een overkoepelende organisatie die voor haar bedrijven in Zuid-Afrika de marketing en export verzorgt. Turqle Trading streeft ernaar duurzame werkgelegenheid te creeëren en sociale ontwikkeling op gang te brengen.

 

 

 

Voor gevogelte, met gember, mosterd en salie, een vleugje suiker om de ui en salie in evenwicht te brengen, en het bruinen te bevorderen.

 

 

 

 

Voor vis en zeevruchten. Een inspirerende mix van groene kruiden en zeewier in een formidabele melange - elk element in perfecte verhouding - het maakt vis en schelpdieren gerechten sensationeel!

 

 

 

Voor  gegrilde producten met  knoflook, mosterd en koriander. Ontworpen met kruiden die tot leven komen op de grill: gewoon op varkensvlees – maar ook voor kip of rundvlees Tip: inwrijven voor het roosteren of grillen, ook erg lekker op geroosterde groenten.

 

 

 

 

 

Licht gerookte olijfolie

Een gladde, boterachtige olijfolie geperst uit in Zuid-Afrika geteelde olijven, licht koud gerookt op eikenhout van oude wijnvaten. Gebruik het als een dipping olie voor vers brood of als dressing op verse, zelfgemaakte pasta. Magische met gedroogde  paprika, milde zwarte olijven en kaas met mediterrane kruiden ....Maak een Ribeye steak nog lekkerder : na het grillen de steak aan alle kanten met een dun laagje gerookte Olive Oil insmeren , even laten rusten en daarna serveren.