Twee extra smaken toegevoegd aan het vaste assortiment

Twee nieuwe repen dus, want ook bij Tony’s zijn ze gek op chocolade. Ze willen de allerlekkerste chocolade maken van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak

Daarom wordt de  cacao rechtstreeks ingekocht bij boeren in Ghana en Ivoorkust waar ze een langetermijn-relatie mee hebben. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade.

Verder worden de  ingrediënten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd ingekocht en doen ze hun best om op alle vlakken een stap vooruit te gaan.

Bij Tony’s Chocolonely zijn ze vastbesloten om chocolade te veranderen. Laten zien dat het ook anders kan door het goede voorbeeld te geven. Men hoopt hiermee andere (grotere) chocolademakers en verkopers te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo kunnen we de ongelijk verdeelde chocoladewereld veranderen in een 100% slaafvrije.

Er is voor iedereen wel een reep;

De classics;  melk, puur, melk/hazelnoot, melk/noga, melk/karamel/zeezout, puur/kokos/pecan, puur/amandel/zeezout

 

 

 

 

Exclusives; melk/coffeecrunch,  puur/merinque/kers, puur/sinaasappel/rozemarijn, melk/popcorn/discodip

 

De kleine reepjes : melk, puur, melk/hazelnoot, melk/noga, melk/karamel/zeezout